Odlična prezentacija – ogledalo podjetja, organizacije in posameznika

Odprite si vrata s samozavestno predstavitvijo, ki zagotavlja uspeh tudi v tujih jezikih

Dobra predstavitev podjetja oz. vaših izdelkov, storitev in uspešna pogajanja predstavljajo vaš uspeh. Raziskave kažejo, da je več kot polovica izida pogajanj ustvarjenih že med prezentacijo podjetja oz. ponudbe. Z dobro prezentacijo imamo veliko več možnosti doseči dobre rezultate pri pogajanjih. Ključni elementi dobre prezentacije, ki jih boste, skozi primere iz prakse, pogledali na praktični delavnici, so:

 • povezane in strukturirane vsebine,
 • jasni cilji kaj želimo s prezentacijo doseči
 • predvidevanje kaj si poslušalec želi slišati in kaj mora po našem mnenju vedeti ter kako oboje dobro združiti
 • smiselno integrirana animacija, ne pa nekoristen show,
 • osebna suverenost – kako delujemo, ko nastopamo?

Naučili se boste tudi tehnik s pomočjo katerih boste krepili moč volje, motiviranost in povečali mero samozavesti. Vaše prezentacije bodo tako prepričljive, ne glede na to kaj prikazuje projektor. Celoten opis ter program praktične delavnice si preberite tukaj: Odlična prezentacija – ogledalo podjetja, organizacije in posameznika.


More information

 • Type of Event: Workshop
 • Speaker Description:

  Monika Bračika je pogajalka mednarodnega profila z več kot 25-letnimi izkušnjami. Govori 6 jezikov, delala pa je predvsem v Dubaju in Nemčiji kot direktorica prodaje. Med drugim je bila direktorica prodaje in članica uprave podjetja WIMA GmbH Mannheim, business development manager za družbo KPC Fulda GmbH ter tajvanskega proizvajalca CapXon za katerega je razvila prodajno mrežo v Evropi (CapXon Europe s sedežem v Pfullingenu – D). Prav tako je izkušnje nabirala kot vodja prodaje ter članica kolegija uprave Iskre kondenzatorji in kot samostojna podjetnica. Tudi v času globalne ekonomski krize je vedno dosegala pozitivne rezultate. V Sloveniji in tujini je bila zaposlena na najvišjih managerskih pozicijah. Njene reference in odlikovanja poslovnih partnerjev so vzgleda vredne. Med poslovne partnerje uvršča številne vodilne kupce različnih branž. Njeno predavanje je temperamentno, izvirno in dinamično. Z veseljem odgovarja na vprašanja in je udeležencem svojih seminarjev tudi pozneje na razpolago z nasveti.

Agencija POTI - Z znanjem do cilja

Organizer

Agencija POTI - Z znanjem do cilja
Phone
+386 1 511 39 21
Email
info@agencija-poti.si
Website
http://www.agencija-poti.si

Labels

LIVE EVENT

Location

Slovenian

Date

Sep 26 2023

Time

9:00 am - 3:30 pm

Local Time

 • Timezone: Europe/Berlin
 • Date: Sep 26 2023
 • Time: 11:00 am - 5:30 pm

Cost

€208.00

More Info

Prijava
Category

Did you attend the event?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this event.