Prave POSLOVNE ODLOČITVE s pomočjo MATEMATIČNIH MODELOV

Kako s čim manj viri doseči čim več?!

Vsak zaposleni na odgovornem delovnem mestu se dnevno srečuje s sprejemanjem poslovnih odločitev. Nekatere odločitve so enostavne, druge zahtevne in kompleksne. Uvajanje digitalizacije prinaša večjo učinkovitost, boljše izkoriščanje virov. To pa vodi tudi v hiter tempo poslovanja in življenja, v hitro odločanje.

Hitre, intuitivne odločitve pa niso nujno najboljše. Lahko vodijo do dolgoročno slabšega izkoriščanja virov, kar lahko prednosti digitalizacije izniči. Zakaj ne bi intuicije naredili natančnejše in jo preverili s podatki, poslovne odločitve pa podprli z utemeljenimi razlogi?

Na praktično naravnanem izobraževanju bomo proučili, zakaj in kdaj se splača investirati čas in druge vire v poslovni izziv. Lahko problem rešimo v ekipi, v podjetju in ali je smiselno vključiti zunanjega eksperta?

Na izobraževanju se boste naučili izdelati lasten (odločitveni) matematični model, kot podlago za poslovno odločanje na podlagi podatkov. V vaše odločanje tako vpeljete sistematično obvladovanje tveganj odločitev.

Več o programu izobraževanja preberite tukaj: Prave POSLOVNE ODLOČITVE s pomočjo MATEMATIČNIH MODELOV.


More information

 • Type of Event: Workshop
 • Target Group:

  Izobraževanje je namenjeno:
  – vodjem optimizacije procesov,
  – vodjem prodaje,
  – vodjem razvoja,
  – vodjem kontrolinga,
  – vodje finančnih služb,
  – vodjem proizvodnje,
  – vsem, ki jih zanima področje podatkovnih znanosti in umetne inteligence.

 • Speaker Description:

  Dr. Drago Bokal je matematik in se že od začetka svoje profesionalne poti posveča digitalizaciji in informatizaciji poslovnih procesov. Razvijal je algoritme in implementiral rešitve s področja logistike, razporejanja zaposlenih, prediktivne analitike, pametnih stavb in telekomunikacijskih omrežij. Vodil je projekte optimizacije poslovnih procesov, razvoja spletnih in mobilnih aplikacij in vzpostavljanja razvojno-inovacijskih enot v podjetjih. Sodeloval je pri procesih digitalne transformacije v večjih slovenskih podjetjih. Njegovi aktualni projekti naslavljajo uvajanje podatkovne analitike v procese podjetij, najprej skozi upravljanje kakovosti podatkov, nato skozi uvajanje upravljanja učinkovitosti procesov in celovite optimizacije poslovanja. Ti projekti so podprti z raziskovalnim delom, ki kombinirajo optimizacijo porabe časa z modeliranjem psiholoških učinkov optimiziranja posameznikovih aktivnosti. 

Agencija POTI - Z znanjem do cilja

Organizer

Agencija POTI - Z znanjem do cilja
Phone
+386 1 511 39 21
Email
info@agencija-poti.si
Website
http://www.agencija-poti.si

Speaker

Labels

LIVE EVENT

Location

Slovenian

Date

Feb 10 2023

Time

9:00 am - 3:30 pm

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: Feb 21 2023
 • Time: 4:00 am - 10:30 am

Cost

€238.00

More Info

Prijava
Category

Did you attend the event?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this event.