Strokovnjak in tudi odličen vodja

Razvoj vodstvenih veščin za strokovnjake v vlogi (projektnih) vodij

V podjetjih in organizacijah je vedno več strokovnjakov, ki poleg svojega strokovnega dela prevzamejo tudi vodenje sodelavcev ali projektov na različnih področjih. Pri tem se soočajo z izzivi vodenja, na katere niso pripravljeni in jih večinoma rešujejo na sebi poznan strokoven način. Takšni pristopi lahko pogosto vodijo v nezadovoljstvo tima, slabo motiviranost in posledično v preobremenjenost vodij, saj vsi problemi tako končajo »na njihovih mizah«.

Rešitev tega izziva je v drugačnem pristopu k vodenju sodelavcev in razvoju vodstvenih veščin.

Vsebina praktično naravnanega izobraževanja je pripravljena za strokovnjake, ki se soočajo z izzivi vodenja sodelavcev. Na izobraževanju se udeleženci naučijo principov, metod in orodij za učinkovito preobrazbo iz “strokovnega vodje” v “strokovnjaka za vodenje”.

Celoten opis ter program praktične delavnice si preberite tukaj: Strokovnjak in tudi odličen vodja.


More information

 • Type of Event: Workshop
 • Target Group:

  Vabljeni:
  strokovnjaki na vodstvenih pozicijah, ki se srečujejo z izzivi vodenja sodelavcev (nezadovoljstvo, slaba motiviranost, prikrivanje informacij, slabi rezultati dela, izgorelost, preobremenjenost, slabi medsebojni odnosi … ).

 • Speaker Description:

  Zoran Korenjak, PMP, CCMP, NLP Master Practitioner, BHS Practitioner

  Projektni manager, predavatelj in coach z več kot petnajstletnimi izkušnjami. Vodi strateške in kompleksne projekte v uspešnih družbah in večjih organizacijah, med drugimi tudi v finančni industriji. Je soavtor in predavatelj na Akademiji Projektnega Managementa, predava na strokovnih konferencah in izvaja coaching programe za posameznike ter podjetja.

  Strokovnost na področju projektnega managementa izkazuje z mednarodno priznanim certifikatom Project Management Professional (PMP)®, ki ga izdaja Project Management Institute (PMI), vodilno svetovno združenje na področju upravljanja projektov, programov in portfeljev.

  Strokovnost na področju uvajanja sprememb dokazuje z mednarodno priznanim certifikatom Certified Change Management Professional™ (CCMP™), ki ga izdaja vodilno svetovno združenje na področju upravljanja sprememb Association of Change Management Professionals (ACMP).

  Strokovnost na področju osebne storilnosti izkazuje z mednarodno priznanim certifikatom NLP Master Practitioner, ki ga izdaja Mednarodna zveza trenerjev Nevro-lingvističnega programiranja (NLP). Poleg tega je diplomant mednarodnega instituta za zdravljenje in osebno preobrazbo Barbara Brennan School of Healing. To je visoko spoštovana izobraževalna in globalna zdravilna institucija s tisočerimi diplomanti v več kot 50 državah po vsem svetu. Študij zajema proces osebnostnega razvoja študentov, ozaveščanje povezav med umom, telesom ter čustvi in osvajanje specializiranih zdravilnih tehnik in veščin za uporabo v strokovni praksi.

  Pri svojem delu odlično kombinira strokovnost z osebnim pristopom. Njegove delavnice so zanimive in polne praktičnih primerov za poslovni ter osebni uspeh.

Agencija POTI - Z znanjem do cilja

Organizer

Agencija POTI - Z znanjem do cilja
Phone
+386 1 511 39 21
Email
info@agencija-poti.si
Website
http://www.agencija-poti.si

Labels

LIVE EVENT

Location

Slovenian

Date

Sep 05 2024

Time

9:00 am - 3:30 pm

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: Mar 06 2024 - Sep 05 2024
 • Time: 4:00 am - 10:30 am

Cost

€238.00

More Info

Prijava

Did you attend the event?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this event.