Upravljanje celovite izkušnje stranke (CX – Customer Experience) – kako zagotoviti odlične izkušnje

Razvoj in implementacija celovite izkušnje stranke

Usmerjenost v stranko in upravljanje izkušnje stranke (CX) pomeni spremembo perspektive s katero gledamo na posel. Iz usmerjenosti vase – v procese, produkt, storitev -, v usmerjenost v stranko – kakšno izkušnjo doživlja z nami, kako zadovoljujemo strankine potrebe in pričakovanja. Pomeni nov kontekst našega delovanja, kjer je v centru stranka in njena izkušnja na vseh točkah stika. Organizacijo in procese v podjetju usmerimo v to, da stranka v interakciji z nami in našimi produkti/storitvami, zaposlenimi, vedno doživlja najboljšo izkušnjo.

Na novi praktični delavnici, vam bo izkušeni predavatelj predstavil kaj izkušnja stranke je ter kako jo upravljamo, kdo so naše stranke (Buyer Persona), kako oblikujemo točke stika, kjer nudimo izkušnjo (Customer Journey Mapping), kako izkušnjo stranke merimo in kako novo kulturo nudenja odlične izkušnje vpeljemo v podjetje.

Več o vsebini in programu praktične delavnice si preberite tukaj: https://bit.ly/3KY6Vaa


More information

 • Type of Event: Workshop
 • Speaker Description:

  Tomaž Pavlica, diplomiran ekonomist s končanim MBA in več kot 20 letnimi izkušnjami v vodenju v regiji in Srednji Evropi. Večino časa je vodil posle, projekte in time, s katerimi je kreiral spremembe in nove poslovne modele.

  Sedem let je bil zaposlen v korporaciji OMV, kot direktor maloprodaje v Sloveniji, direktor marketinga za regijo Adriatic in kot direktor marketinga v OMV GmbH na Dunaju.

  Leta 2010 je ustanovil svoje podjetje in se ukvarja s svetovanjem in interim managmentom na področjih, prodaje, marketinga, razvoja novih poslovnih modelov, projektnega vodenja, optimizacije procesov in vzpostavljanjem učinkovitih sistemov dela.

  Izvaja izobraževanja in delavnice na področjih marketinga, prodaje in z njima povezane psihologije potrošnikov. V letošnjem letu je opravil tudi Customer Experience Masterclass.

Agencija POTI - Z znanjem do cilja

Organizer

Agencija POTI - Z znanjem do cilja
Phone
+386 1 511 39 21
Email
info@agencija-poti.si
Website
http://www.agencija-poti.si

Labels

LIVE EVENT

Location

Slovenian

Date

Oct 11 2023

Time

9:00 am - 3:30 pm

Local Time

 • Timezone: Europe/Berlin
 • Date: Oct 11 2023
 • Time: 9:00 am - 3:30 pm

Cost

€238.00

More Info

Prijava

Did you attend the event?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this event.